Vill du vara med och forma framtidens säkra molnlösningar?

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll

På Combitech arbetar vi med många intressanta projekt inom Cyber Security och på grund av hög efterfrågan från våra kunder har vi fått möjlighet att stärka upp vårat team. Vi söker dig som har erfarenhet av olika molnlösningar samt har en god förståelse för koncept och hur man bygger säkra lösningar runt t.ex. Docker, Kubenetes etc.

Du kommer även få möjlighet att arbeta med många andra spännande arbetsuppgifter så som systemutveckling av säkra lösningar, säkerhetsgranskning av kod, nätverkssäkerhet och tester med fokus på olika säkerhetslösningar. I ditt dagliga arbete samarbetar du med våra teamledare, arkitekter och experter inom IT-säkerhet.

I denna roll har du också möjlighet att vara med och bidra till vårt Security Innovation Center, där vi testar nya lösningar och idéer, både internt och tillsammans med våra kunder.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Krav:

  • Erfarenhet av containerisering t.ex. Docker
  • Goda kunskaper i Linux-miljö
  • Goda kunskaper i t.ex. Python, Bash
  • Grundläggande förståelse för mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av versionshantering med hjälp av GIT eller liknande  

Meriterande:

  • Erfarenhet av projekt inom Cloud Native Computing Foundation (CNCF)
  • Erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet av t.ex. Azure, Amazon AWS, Google Cloud Platform
  • Erfarenhet av Continuous Integration
  • Erfarenhet och stort intresse av säkerhetslösningar

Vad kan du tillföra?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för utveckling och har ett stort intresse för säkerhet. Du är självgående, drivs av problemlösning och söker kontinuerlig utveckling. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.

(Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.)

Kom och gör skillnad!

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!