Vill du vara med och utveckla kompetensområdet professionellt ledarskap?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som inom Combitech

Vi är teknikföretaget som söker dig som vill vara med och utveckla människor!

Visst arbetar vi med teknik och är erkänt grymma på det, fast egentligen arbetar vi med människor som arbetar med tekniken. Det gör att vi nu satsar på att dela med oss av vår erfarenhet och kompetenser och erbjuda våra kunder detta i form av ledarskapsutveckling inom ledarskap och medarbetarskap.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du  sporras av att stötta våra affärsutvecklare och tycker om att ha kundkontakt och  prata dig varm för våra erbjudanden inom ledarskapsutveckling och professionellt ledarskap.

Vi tror att du brinner för att utveckla, sprida kunskap, inspirera och stärka individer i deras personliga utveckling.

Vi tror att du är kreativ och gillar att både skapa utbildningar och föredrag inom ämnet likväl som att genomföra dessa för att utveckla grupper och individer att möta sina dagliga utmaningar med hållbart resultat. 

Vi tror att du har jobbat några år med ledarskap och medarbetarskap och att du nu känner dig redo för att dela med dig av din erfarenhet till andra.

Vi ser att du har en utbildning inom beteendevetenskap eller liknade gärna kopplat till tekniken på något sätt. Finns någon eller några certifieringar inom området är det meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!