DataTjej 2018

Studerar du IT- och datavetenskapliga ämnen? Ska du gå på konferensen DataTjej? Combitech finns på plats för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Kom och träffa oss!

Den 14-16 februari arrangeras konferensen DataTjej som vänder sig till tjejer som läser IT- och datavetenskapsrelaterade ämnen. Syftet är att inspirera för ett meningsfullt kommande arbetsliv och ge chans att bilda relationer med andra kvinnor inom IT. Combitech deltar på olika sätt under evenemanget, mer information kommer framöver.

Jobba med oss på Combitech

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som combitechare bidrar du i vår och kundernas strävan att driva utveckling och skapa nya värden. I gengäld erbjuder vi dig att få utvecklas i en företagskultur som sätter människan före tekniken.

Information om DataTjej

Mer information om DataTjej finns på deras webbplats.