Föredrag om modellbaserat arkitekturarbete

Är du nyfiken på modellbaserat arkitekturarbete och digitalisering? Alexandra Larsson, Head of Ecosystem Facilitation på Combitech, föreläser på ITARC.

Digitaliseringen ställer krav på ordning och reda i komplexa digitala lösningar samtidigt som det finns stora utmaningar i hur vi involverar medarbetare och förankrar förändringsresan. 

Alexandra Larsson, Head of Ecosystem Facilitation på Combitech, föreläser på ITARC - en konferens för IT-arkitekter. Alexandra pratar om "agilt modellbaserat arkitekturarbete med Design Thinking". Alexandra kommer på scenen ha sällskap av Johan Thulin, Cyber Security-expert på Combitech, som berättar hur Design Thinking kan leda till bättre säkerhetslösningar och en kreativ säkerhetsprocess.

Du hittar information om Alexandras föredrag på ITARC:s webbplats. Här finns också information om hur du anmäler dig och vad konferensen kostar.

Om ITARC

ITARC samlar under två dagar svenska och internationella tankeledare som belyser förtroende ur olika infallsvinklar som berör it-arkitekter. Det är en konferensdag och en dag med fördjupande workshopar. Läs mer på ITARC:s webbplats.