Kunskap & frukost: från tjänande ledarskap till ett cirkulärt ledarskap

En stor del av det ledarskap som anses i folkmun vara fungerande är oftast styrande och auktoritär men det har hänt en hel del kring området däribland den tjänande ledaren, det agila och det cirkulära ledandet.

Ur en mer modern utgångspunkt så dyker vi ner i ett personligt ledarskap hos den tjänande ledaren till dennes hanteringsmöjligheter kring ledarskap av grupp & community till ett globalt ledande.

Vi ser över möjliga konsekvenser med ett tjänande ledarskap och framförallt vilka förutsättningar som kan tänkas väntas av denna typ av ledarskap.

Ett axplock från innehållet där vi även ger dig tillfälle att fundera över:

  • Den tjänande ledaren, kännetecken och funktion
  • Hur den tjänande ledaren hanterar det nya sättet att se på motivation
  • Det agila arbetssättet och dess relation till den tjänande ledaren
  • Organisationers utveckling med aspekter från det agila och den tjänande ledaren

Även detta tillfälle kommer ge dig verktyg för att fortsätta din ledarskapsresa. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon, och ännu bättre om ett år. Att träna ger resultat.

Denna träff är den nionde i ämnet Hållbart Ledarskap som Combitech erbjuder. Håll utkik, för vi återkommer med fler tillfällen.

Varmt välkommen!

TRÄFF 9

DATUM 28 november 2019

TID 08.00-09.45 (Drop-in mingelfrukost 08.00-08.30)

PLATS Elmia Kongress- & Konserthus, Jönköping

AVGIFT Kostnadsfritt

ANMÄLAN Till linda.snall@combitech.se senast 20 november. Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi. Antalet platser är begränsat.