Kunskap & frukost: Leda i kris, före, under- och efter

Vi fortsätter vår resa på temat Hållbart ledarskap – ett ledarskap som ska hålla i längden, i med och i motgång.

Mikael Löf har en lång karriär som officer och utbildningschef inom Försvarsmakten, främst i dess special och jägarförband. Förutom officersutbildning är han utbildad beteendevetare och har erfarenhet av mer än 25 års arbete med lednings och ledarutveckling i de flesta typer av organisationer.

Idag är han en av delägarna i Move Management som är en samarbetspartner till Combitech och har ett brett utbud av tjänster förutveckling av team- organisation- och ledarskap.

Innehållet i föreläsningen utgår från några grundläggande värderingar:

FÖRTROENDE, INTEGRITET, MÅLFOKUS

”Mikael tror på att kombinera hjärna och hjärta; att utveckla ledare som hanterar både affärsmannaskap och näringslivets mer mjuka värden”

  • Du behöver ha en stabilitet i dig själv och stå för något som ledare. Den värdegrunden är basen för ett gott ledarskap.
  • Kan du själv kunna svara på påståendet "Jag skall följas som ledare därför att…” Både när det går med och mot.

Föreläsningen ger både inspiration och verktyg för att fortsätta din ledarskapsresa. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon, och ännu bättre om ett år. Att träna ger resultat.

Denna träff är den elfte i ämnet Hållbart Ledarskap som Combitech erbjuder.

Håll utkik, för vi återkommer med fler tillfällen efter sommaren. Helst IRL men vi fortsätter självklart digitalt om det krävs.

Varmt välkommen!

TRÄFF 11

DATUM 4 juni 2020

TID 08.30-09.45 

PLATS Webinar, Jönköping

AVGIFT Kostnadsfritt

ANMÄLAN Till linda.snall@combitech.se. Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån. 

Har ni några frågor som ni vill belysa under ovanstående rubrik eller något annat så skicka dem till Linda på linda.snall@combitech.se eller skriv i chatten under föreläsningen.