Kunskap och frukost - Ledarskap och goda vanor

Välkommen på Kunskap och frukost. Ämnet för träffen är Ledarskap och goda vanor. Talare är Combitecharen Ingegerd Bynert.

För att vara en bra ledare behöver vi många och enkla verktyg i vardagen, för att stötta och hjälpa våra medarbetare eller kanske först och främst oss själva.

Efter förra årets ämnen från Attraktivt Ledarskap till DISC och beteendestilar till att fundera över våra värderingar går vi nu vidare 2018 mot Goda vanor. Vi tar stöd i Stephen Coveys bok om ”7 Goda vanor” som är en klassiker. Boken har mycket att lära oss men vad betyder dessa vanor för mig som ledare i min vardag.

Din ledarskapsresa

Träffen kommer ge dig ytterligare ett verktyg för att fortsätta din ledarskapsresa. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon och ännu bättre på om ett år. Att träna ger resultat.

Denna träff är den fjärde i ämnet "Hållbart ledarskap" som Combitech erbjuder. Håll utkik, för vi tänker återkomma under året med fler tillfällen.

Anmälan

Evenemanget är kostnadsfritt. Anmälan skickas till Barbro Andersson senast den 2 mars 2018. Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi. Antalet platser är begränsat.