Kunskap och frukost om chef och ledarskap i digitalisering

Alla pratar om digitalisering nu och frågan är hur påverkar detta mitt ledarskap? Vad krävs av mig som chef och av mitt ledarskap för att hantera mina medarbetare genom och i en digitalisering.

För att vara konkurrenskraftig i digitalisering handlar det inte bara om teknik, det krävs ett gott ledarskap, ett ledarskap som ser människan, men vad är det som är viktigt och hur ska vi jobba med det. Vi ger dig några redskap att leda dina medarbetare in i framtiden.

Ett axplock från innehållet där vi även ger dig tillfälle att fundera över:

  • Hur påverkas vi i transformationen till digitaliseringen?
  • Vad är digitalt ledarskap?
  • Arbeta i 2-takt - långsiktighet och snabba förändringar

Även detta tillfälle kommer ge dig ytterligare verktyg för att fortsätta din ledarskapsresa. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon, och ännu bättre om ett år. Att träna ger resultat. 

Denna träff är den femte i ämnet Hållbart Ledarskap som Combitech erbjuder. Håll utkik, för vi tänker återkomma under året med fler tillfällen. 

Talare är Ingegerd Bynert och Johan Akterhed.

Varmt välkommen!

TRÄFF 4

Datum:     Torsdagen den 24 maj 2018

Tid:           08.00-09.45 (Drop-in mingelfrukost 08.00-08.30)

Plats:        Grand Hotell Hovrättstorget 1, jönköping

Avgift:       Kostnadsfritt

Anmälan:  Till barbro.andersson@combitech.se senast 17 maj 2018. Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi. Antalet platser är begränsat.