Kunskap och frukost - Attraktivt ledarskap

Vad är det som gör ditt ledarskap attraktivt för medarbetare såväl som för ledningen, och hur kan du träna det?

Ledarskapets attraktionskraft har visat sig avgörande när det gäller att knyta till sig och behålla nyckelkompetenser.

”Folk säger inte upp sig från sitt jobb, de säger upp sig från sin chef”

I konkurrens om kompetenser, kunder och marknadsdelar framstår ledarskap allt mer som den avgörande faktorn. De som tidigare frågade efter en tydlig chef önskar nu istället en effektiv ledare. Vad kännetecknar ett attraktivt ledarskap och hur kan du utveckla det till en avgörande framgångsfaktor för ditt företag och organisation.

Oavsett vilken typ av ledarroll du har är din uppgift att bidra med något till
organisationen som inte någon annan kan. För att kunna göra det krävs att du klarar av att hålla ett annat fokus än de övriga omkring dig, och att du målmedvetet tränar på det som har med ledarskapsrollen att göra. Att träna ger resultat. Det du medvetet väljer att träna på idag kommer du att vara bättre på imorgon, och ännu bättre om ett år.

Denna träff är den första av fyra i huvudämnet Hållbart Ledarskap som Combitech kommer att erbjuda fortlöpande under 2017. Talare är Magnus Gnisterhed och Kim Karhu från Day2Day leadership. Kommande ämnen är: Personligt Ledarskap, Värderingar & Kultur, Leda olika generationer. 

Varmt välkommen!

Träff 1

DATUM 
Onsdagen den 25 januari 2017

TID
 
Kl 08.00-09.45 (drop-in mingelfrukost 08.00-08.30)

PLATS
 
Kulturhuset SPIRA i Jönköping

AVGIFT
 
Kostnadsfritt

ANMÄLAN

Till barbro.andersson@combitech.se senast 18 januari 2017. Ange ditt namn och vilket företag du kommer ifrån samt om du har någon matallergi. Antalet platser är begränsat.