TCR Knutstorp

Combitech fortsätter samarbetet med racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky. I helgen, 4 maj, är det racing premiär i Knutstorp och då håller vi tummarna för Mikaela Åhlin-Kottulinsky.

Förra säsongen (2018) utvecklades Mikaela Åhlin-Kottulinsky i en rasande takt, något som kulminerade i en historisk STCC-seger på Gelleråsen. Hon blev första kvinna att korsa mållinjen som vinnare av ett STCC-race.

- Segern är det enskilt största jag åstadkommit i min karriär. Och att få göra det tillsammans med det här teamet, med två kvinnliga mekaniker på min bil. Obeskrivligt. Samtidigt som det såklart är enormt stort för alla inblandade så hoppas och tror jag att det ger långtgående effekter för kvinnors framfart i svensk motorsport. Att tillsammans med PWR Racing kunna vara en del av att förändra normen känns fantastiskt, säger Mikaela Åhlin-Kottulinsky.

Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att sponsra Mikaela Åhlin-Kottulinsky som en inspirerande kvinnlig förebild för att locka fler kvinnor till teknikyrken. Mikaela Åhlin-Kottulinsky kan med sitt tekniska kunnande inom racing inspirera fler tjejer att intressera sig för teknikyrken.

Mikaela är framgångsrik både i Sverige och i internationell racing. Hon har tidigare tävlat i bland annat Audi TT Cup och ADAC GT Masters och kör för PWR Racing. 

- Vi är jätteglada över att Mikaela kommer representera oss och våra värderingar under året. För oss är jämställdhet en självklarhet och med en fortsatt satsning på kvinnliga förare i vår TCR-satsning vill vi visa att lika villkor är naturligt och viktigt. Och precis som PWR Racing Team, stöttar vi gärna unga talanger som är på väg uppåt i karriären, säger Åsa Scherling, kommunikationschef Combitech.

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med speciellt fokus på digitalisering och Cyber Security. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab.