Vi ses väl på Teknikfokus?

Teknikfokus är en arbetsmarknadsmässa för studenterna på Data- och Elektrotekniksektionen vid Lunds Tekniska Högskola. Självklart är Combitech på plats för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Kom och träffa oss i vår monter!

Den 14 februari genomförs Teknikfokus i E-husets foajé på Lunds Tekniska Högskola. Mässan ger studenterna en inblick i vad man som färdig civilingenjör kan arbeta med samt ger medverkande företag en chans att visa upp sina unika tekniklösningar. Välkommen att träffa Combitech i vår monter och få höra mer om vårt rekryteringsbehov framåt.

Jobba med oss på Combitech

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som combitechare bidrar du i vår och kundernas strävan att driva utveckling och skapa nya värden. I gengäld erbjuder vi dig att få utvecklas i en företagskultur som sätter människan före tekniken.

Information om Teknikfokus

Mer information om Teknikfokus finns på deras webbplats.