Innovation Summit 2017, London

Combitech deltar i Innovation Summit i London den 16 maj. Volvokoncernen står som värd för invigningen med fokus på smarta städer - framtidens infrastruktur och transporter. Evenemanget samlar deltagare i ledande befattningar inom politik, transportsystem, industriorgan och tillverkare.

Syftet med Innovation Summit är att undersöka innovationens roll inom kommersiella transporter, inklusive automation, elektromobilitet och konnektivitet samt hur de kommer att fungera i morgondagens städer.

Evenemanget i London är det första i en serie av liknande arrangemang, som ska hållas runt om i världen under 2017, inklusive Bryssel och Beijing.

Volvo skriver i sin pressrealease: "Innovation Summit är utformat för att ta debatten vidare och introducera nytänkande inom viktiga aktuella frågor som luftkvalitet och luftföroreningar, framkomlighet/trängsel, hälsa och trafiksäkerhet. Bland talarna finns Matthew Hudson, chef för Technology & Data Strategy vid Transport for London, och Terri Wills, vd för World Green Building Council, liksom Lars Stenqvist, Chief Technology Officer inom Volvokoncernen."

Läs mer i pressrealeasen från Volvo (kommunicerad den 9 maj), klicka här.

Combitech visar teknik

Jonas Lindholm från Combitech deltar för att presentera hur man från en systemvy kan koppla upp och styra många fordon.

Har du frågor kring Combitech och vårt engagemang inom framtidens transportlösningar, kontakta Jonas Lindholm (se kontaktkort på sidan).

 

Bild: Combitech